Heeft u nog een mooie auto, maar is helaas de bekleding versleten ? Laat uw auto dan opnieuw stofferen door Stoffeerderij van breukelen. Wij kunnen voor zowel nieuwe auto’s als oldtimers het interieur vervangen. Bij oldtimers zullen wij de nieuwe bekleding in dezelfde oude stijl aanbrengen als voorheen. Na de autostoffering zult u weer een nieuw en fris gevoel hebben in uw auto. Wij voeren al ons werk op authentieke wijze uit. De klasse en kwaliteit kunt u in al onze projecten terug zien. Voor al uw autostofferingen kunt u bij Stoffeerderij van breukelen terecht

Materialen

Wij hebben een groot assortiment materialen, die in verschillende kleuren besteld kunnen worden. Ons assortiment bestaan uit verschillende soorten leer en kunstleer. Ook hebben wij een aantal verschillende stoffen zoals velours en bouclé. Keuze genoeg om uw auto de uitstraling te geven de u wenst. In sommige gevallen hoeft het materiaal enkel op een paar punten gerepareerd te worden. Dan voeren wij een opknapbeurt uit. In beide gevallen kan het interieur van uw auto na afloop weer jaren mee.

Over ons

Ons bedrijf bestaat al ruim 25 jaar. In deze jaren hebben wij verschillende problemen gezien en opgelost. Onze medewerkers hebben allerlei soorten projecten uitgevoerd en ondertussen veel ervaring opgedaan. Wij kunnen u dan ook uitgebreid assisteren in het uitzoeken van de juiste materialen. Samen zullen we komen tot de beste uitkomst.

Naast autostofferingen voeren wij allerlei andere services uit. Meubelstofferingen,boot-jacht stofferingen.  camper & caravan stofferingen en projectstofferingen. Naast het stofferen kunnen wij ook maatwerk kussens, banken en gordijnen leveren. Tot slot vallen leerreparaties en meubelrestauraties ook onder onze specialiteiten.

Meer informatie ?

Heeft u interesse in autostofferingen ? Vraag dan vrijblijvend onze  offerte  aan of maak meteen een afspraak. Om een exacte prijsopgave te krijgen, kunt u ook even langs ons rijden. Voor eventuele vragen of meer informatie kunt u zowel telefonisch als via e-mail contact met ons opnemen. Als u ons contactformulier invult, zullen wij u zo snel mogelijk terugbellen.