Camper & caravan stofferingen

 

Als de bekleding van uw camper of caravan versleten is, kan Stoffeerderij van breukelen u helpen. Onze medewerkers kunnen het interieur een geheel nieuwe uitstraling geven. Na de stoffering kan uw geliefde camper of caravan weer jaren mee. Naast het herstofferen van de kussens kunnen wij ook de vloer (her)bekleden of bijpassende gordijntjes maken. Wij voeren al onze projecten op authentieke wijze uit. Onze kwaliteit is dan ook in alle projecten terug te zien.

Ons bedrijf

Door onze 25 jaar lange ervaring in het vak, hebben onze medewerkers veel ervaring opgedaan. De meeste problemen hebben wij gezien en opgelost. Met al onze ervaring kunnen we u uitgebreid adviseren om tot de beste oplossing voor uw project te komen. Wij kunnen u adviseren wat het beste materiaal is voor de stoffering van uw camper of caravan.

Naast camper & caravan stofferingen kunt u ook bij ons terecht voor meubelstofferingen, boot & jacht stofferingen,autostoffering en projectstofferingen. Andere specialiteiten van ons zijn banken, kussens of gordijnen op maat, leerreparaties en meubelrestauratie. Stoffeerderij van breukelen staat klaar om al uw projecten aan te pakken, hoe groot of klein ze ook zijn.

Materialen

De bekleding van uw camper of caravan heeft veel te voorduren. Hiervoor hebben wij een groot assortiment materialen. Wij beschikken over stoffen als bouclé, velours en chenille. U heeft ook de mogelijkheid om het interieur te bekleden met leer of kunstleer. De stoffen of leersoorten zijn in velen kleuren te bestellen. Voor alle stofmogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

De opvulling van de kussens is ook een belangrijke keuze voor het bekleden. U kunt uit verschillende materialen als traagschuim, koudschuim en polyester kiezen. Als de kussens in zijn geheel vervangen moeten worden, zullen we terplekke mallen maken. Daarna kunnen we de kussens geheel naar uw wens maken.

Meer informatie ?

Heeft u interesse in camper of caravan stofferingen ? Vraag dan vrijblijvend onze offerte aan of maak meteen een afspraak. Voor eventuele vragen of meer informatie kunt u zowel telefonisch als via e-mail contact met ons opnemen. Als u ons contactformulier invult, zullen wij u zo snel mogelijk terugbellen.

Onze Materialen

Het herstofferen van meubels, autostoelen, caravankussens en bootkussens is maar een kleine greep uit wat wij allemaal doen. Ook kunnen kleine en grote ondernemingen bij ons terecht voor het bekleden, aanpassen en vernieuwen van restaurantstoelen, speelhoeken, zeildoeken, bureaustoelen, wanden en ga zo maar door. Voor het herstofferen kunnen verschillende materialen ingezet worden. Hieronder een greep uit de materialen die wij in ons assortiment hebben.

 

Kort samengevat biedt Ambachtelijke Stoffeerderij van breukelen haar klanten: Gedegenheid, vakkennis en vakmanschap, een breed internationaal en exclusief meubelstof-assortiment met de juiste prijs/kwaliteitverhouding. De zekerheid van goed afgeleverd werk. Daardoor hebben wij ervoor gekozen om meerdere leveranciers als handelspartner in dienst te nemen. Hieronder een overzicht van enkele leveranciers waar wij samen mee werken.