Bent u op zoek naar luxe en exclusieve gordijnen ? Stoffeerderij van breukelen is het gespecialiseerde atelier dat u hierbij kan helpen. Gordijnen kunnen een ruimte meer sfeer geven. Ook kunnen gordijnen ervoor zorgen dat u geen inkijk van buren heeft, en tegelijk niet al te veel licht verliest. Voor al uw maatwerk gordijnen zijn wij beschikbaar.

Wij zullen de gewenste plek bij u thuis komen opmeten. Na het opmeten zullen uw wensen besproken en uitgewerkt worden. Als alles naar uw wens is gaan wij voor u aan de slag. Binnen enkele tijd heeft u uw zelf samengestelde gordijnen bij u thuis hangen. Onze vakkundige medewerkers staan altijd klaar om  u te adviseren om tot het mooiste resultaat te komen.

Materialen

Stoffeerderij van breukelen  heeft speciaal voor u een uitgebreid assortiment stoffen. Het assortiment bestaat uit zeer uiteenlopende stoffen van toonaangevende leveranciers op het gebied van haute couture. Een aantal leveranciers uit het assortiment zijn Aldeco, Collezione Cesaro, Fischbacher, GP & J Baker, Houlès, Jab, Kobe, Malabar, Mira X en Silvera.

Over ons

Ambachtelijke Stoffeerderij van breukelen bestaat al ruim 25 jaar. In al deze jaren hebben wij een groot aantal projecten uitgevoerd. Ieder project is anders. Onze medewerkers hebben dus veel ervaring opgedaan en allerlei problemen opgelost. Wij voeren al onze projecten nog op authentieke wijze uit. Dit is in onze projecten terug te zien aan de klasse en kwaliteit. Iedereen bij Stoffeerderij van breukelen zal zijn uiterste best doen om u het gewenste resultaat te leveren.

Gordijnen op maat is niet onze enige service. Wij zijn ook gespecialiseerd in het maken van kussens op maat, banken op maat, meubelstofferingen, autostoffering, camper & caravan stofferingen, boot & jacht stofferingen, projectstofferingen, leerreparaties en meubelrestauraties.

Meer informatie ?

Heeft u interesse in gordijnen op maat ? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of maak meteen een afspraak  Voor meer informatie of eventuele vragen kunt u zowel telefonisch als via e-mail contact met ons opnemen. Als u ons contactformulier invult, zullen wij u zo snel mogelijk terug bellen.